Message Icon
E-mail adresa
jzudzmojkovac@t-com.me
Phone Icon
Telefon
+382 (0)50 472 246
opis 1

Predstavnici UNICEF-a i Ministarstva zdravlja posjetili su Dom zdravlja

Predstavnici UNICEF-a i Ministarstva zdravlja Crne Gore 25.maja posjetili su Dom zdravlja Mojkovac koji bilježi najviše stope vakcinacije u Crnoj Gori. U Domu zdravlja su direktor dr Miloje Zejak i odgovorna sestra za imunizaciju Valentina Damjanović ugostili zamjenicu šefa predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori Sabinu Žunić koja je izjavila da je :,,Predanost osoblja Doma zdravlja u Mojkovcu u zaštiti djece od zaraznih bolesti impresivna.“(preuzeto sa zvaničnog sajta UNICEF-a Montenegro).

Na fotografiji direktor dr Miloje Zejak, sa predstavnicima UNICEF-a i Ministarstva zdravlja

Generalna direktorica Direktorata za zdravstvenu zaštitu, farmakologiju i regulisane profesije u Ministarstvu zdravlja, dr Slađana Ćorić istakla je da je u procesu rutinske imunizacije planirano i važno partnerstvo sa Ministarstvom prosvjete a sve sa ciljem što bolje edukacije roditelja o značaju imunizacije svakog djeteta.

Stope imunizacije u Mojkovcu su i do četiri puta više u odnosu na nacionalni prosjek a direktor dr Miloje Zejak, spec.pedijatrije ističe timski rad kao ključan za proces uspješnog sprovođenja rutinske imunizacije kao i predanost i posvećenost zdravstvenih radnika zdravlju djece.

Na fotografiji odgovorna sestra za sprovođenje imunizacije Valentina Vanja Damjanović

 

Na fotografiji direktor dr Miloje Zejak, spec.pedijatrije

Ostavite odgovor