Message Icon
E-mail adresa
jzudzmojkovac@t-com.me
Phone Icon
Telefon
+382 (0)50 472 246
opis 1

Nedelja otvorenih vrata“Ljudi prije svega:Stop stigmatizaciji, ojačaj prevenciju“

 ЗУ ДОМ ЗДРАВЉА“БОШКО ДЕДЕЈИЋ“ МОЈКОВАЦ

 О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

„Са задовољством вас обавјештавамо да ће се у нашој здравственој институцији ЗУ Дом здравља“Бошко Дедејић“ Мојковац, у периоду од 26.06.-30.06.2023.године одржати Недјеља отворених врата под називом“Људи прије свега : Стоп стигматизацији, ојачај превенцију“.Ова иницијатива је осмишљена како би промовисала ментално здравље, пружила подршку особама које користе дроге и истакла важност превенције употребе дрога.

Дом здравља ће у термину од 7-21 сат бити отворен за све особе које користе дрогу, њихове родитеље/старатеље, родбину, пријатеље који имају сумњу и недоумицу за своје најлближе.

У термину од 07- 14 часова, стручни тим је:

  1. Др Сања Баковић Барац, спец.породичне медицине

2.Зејак Виолета, медицинска сестра

 

У термину од 14-21 сат, стручни тим је:

  1. Др Сања Ћетковић, доктор медицине
  2. Пандурица Весна, медицинска сестра

Током овог догађаја, имаћете прилику да се упознате са нашим стручним тимом који ће вам бити на располагању за индивидуалне разговоре, консултације и одговоре на сва питања која имате у вези са менталним  здрављем и употребом дроге.

Савјетовање је бесплатно, анонимно и добровољно.

Циљ ове инцијативе је подизање свијести о штетним последицама дрога, акценат је на превенцију и јачању свијести и личности“ твоја не – значи све“.

Напомињемо да је овај догађај отворен за све заинтересоване особе, без обзира на старосну доб или предходно искуство са употребом дрога. Без обзира да ли желите само да се информишете, поставите питање или разговарате о својим личним изазовима , наш тим ће бити ту да вам пружи подршку и стручне савјете.

Очекујемо Вас“.

Ostavite odgovor